Privacy

Privacyverklaring SMV

Adres: Vissersdijk beneden 70, 3319GW Dordrecht
Contact: https://www.emschot.nl
Telefoon: 0643476529
Functionaris Gegevensbescherming: Marijn Schotte, te bereiken via info@emschot.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

SMV verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de verwerkte gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt (bijv. bij het aanmaken van een profiel, in correspondentie en telefonisch)
  • Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze diensten zijn niet gericht op het verzamelen van gegevens van bezoekers jonger dan 16 jaar, zonder ouderlijke toestemming. Indien u denkt dat wij onrechtmatig gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@emschot.nl, zodat wij deze gegevens kunnen verwijderen.

Doelen en grondslagen voor gegevensverwerking

SMV verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Afhandeling van betalingen
  • Verzending van nieuwsbrieven en/of reclamefolders
  • Communicatie per telefoon of e-mail voor dienstverlening
  • Levering van goederen en diensten

 

Geautomatiseerde besluitvorming

SMV maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming.

Bewaartermijnen

SMV bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, met een bewaartermijn van 3 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

SMV deelt uw gegevens uitsluitend met derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

SMV maakt geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken.

Rechten van betrokkenen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen, bezwaar te maken tegen verwerking, toestemming in te trekken en gegevens over te dragen. U kunt hiervoor contact opnemen via info@emschot.nl.

Klachten

Indien u klachten heeft, kunt u deze melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Beveiliging van persoonsgegevens

SMV neemt passende maatregelen om gegevens te beschermen tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging.

Indien u vragen heeft over de beveiliging van uw gegevens of vermoedt dat er misbruik is, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@emschot.nl.